Vrachtschip reparatie

Vrachtschip reparatie is bij Scheepsonderhoud-copier geen probleem

 

Scheepsonderhoud-copier is gespecialiseerd en zeer vakbekwaam in het onderhouden en repareren van schepen. Onze vestiging ligt in Scheidam is eenvoudig te bereiken. Verder hebben wij een hoge reparatie op gebied van repareren en onderhouden van grote schepen, met name vrachtschepen, tankerschepen en containerschepen. Enkele van de werkzaamheden omvat:

 

  • Brand- en laswerk aan boord van schepen
  • Vernieuwen van leidingwerk en reparatie
  • Reparaties aan scheepskranen zowel schades als onderhoud
  • Aansluiten van scheepsankers en kettingen

 

Door onze goede service en flexibiliteit is geen enkele klus te moeilijk voor ons. Dit zie je dan ook doordat wij werkzaamheden niet alleen in de haven uitvoeren, maar ook gedurende de vaart.

Dit is dan ook heel handig voor u als klant, want kunnen wij montagewerkzaamheden niet alleen tijdens stilligtijd uitvoeren maar ook tijdens vaart. Voor een verder advies nodig ik u graag uit contact met ons op te nemen om te kijken wat wij voor u kunnen beteken.

 

Reparatie- of herstelwerk flexibel en snel

 

Vrijwel alle werkzaamheden op gebied van vrachtschip reparatie kunnen wij uitvoeren. Of dit nu gaat om onderhoud van scheepsonderdelen of om metaalwerkzaamheden. Wij kunnen alle reparatie- of herstelwerkzaamheden uitvoeren op onze locatie in Scheidam. Wanneer u contact op neemt met ons kunnen we samen een planning maken. Ook is het mogelijk om dit tijdens vaart te doen. Zo bespaart u kostbare tijd omdat u dan niet in de stil hoeft te liggen met uw vrachtschip. De reden waarom wij reparaties tijdens vaart kunnen uitvoeren is omdat wij een mobiele werkplaats hebben. Doordat wij de benodigde apparatuur hebben kunnen wij alle metaalbewerkingen doen. Of dit nu het lassen is van staal, aluminium of RVS. Wij bij Scheeponderhoud-copier kunnen elke klus eenvoudig maar vakkundig aan.

 
   Contact opnemen