Vrachtschip onderhoud

Vrachtschip onderhoud vakkundig door Scheeponderhoud-copier Schiedam

 

Het maakt niet uit of het gaat om stalen, houten of polyester schepen, onderhoud is essentieel om alles in goede staat te houden. U wilt als eigenaar van een vrachtschip natuurlijk dat alles goed onderhouden wordt. Zuinigheid is dan ook volkomen logisch, wij bij Scheepsonderhoud-copier vinden dit ook. Daarom weten wij dan ook alles over het zorgzaam onderhouden van vrachtschepen. Naast plamuren, primeren en schuren is het behandelen van osmose ook belangrijk bij het onderhoud. Wij hebben dan ook verschillende preventiesystemen waarmee u osmose in de toekomst tegen kunt gaan. Dit natuurlijk op vakkundig en efficiënte wijze.

 

Jarenlange ervaring en know-how

 

De technische aanpassingen, vervanging of reparaties vereisen veel know-how. Scheepsonderhoud is dan ook een vak apart. Hier kunt u ook voor terecht bij ons. Graag nemen wij uw zorgen uit handen en pakken alle werkzaamheden vakkundig aan. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van grote schepen, zoals vrachtschepen, tankerschepen en containerschepen. Wij bieden u veel garanties en zijn graag uw partner in de toekomst. Wij staan garant voor vakkundig advies en werkzaamheden en zo heeft hij zelf geen zorgen meer.

 

Wij staan graag voor u klaar om uw scheepsonderhoud uit handen te nemen. Of dit nu gaat om elektrische werkzaamheden van uw boot of onderhoud aan de motor. Ook zijn wij uw ideale partner voor constructiewerkzaamheden, schilderwerk of tuigen. Wilt u meer informatie, vraag dan vrijblijvend advies en kom er zelf achter wat wij voor u kunnen betekenen.

 
   Contact opnemen