Scheepsreparatie

Scheepsreparatie bij Scheepsonderhoud-copier

 

Bij scheepsonderhoud-copier zijn we vakbekwaam in het onderhouden en repareren van schepen en zijn gevestigd in Schiedam. Onze specialisatie ligt in het repareren van grote schepen, met name vrachtschepen, tankerschepen en containerschepen. Dit werk omvat:

 

  • Brand- en laswerk aan boord van schepen
  • Vernieuwen van leidingwerk en reparatie
  • Reparaties aan scheepskranen zowel schades als onderhoud
  • Aansluiten van scheepsankers en kettingen

 

Flexibiliteit en service staan bij ons hoog in het vandaal. Dit komt terug in het feit dat wij werkzaamheden niet alleen in de haven uitvoeren, maar ook gedurende de vaart. Hierdoor kunnen montagewerkzaamheden niet alleen tijdens stilligtijd uitgevoerd worden en kunnen schepen gewoon in de vaart blijven. Voor meer advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij geven u graag advies en helpen u zo weer veilig het water over.

 

Reparatie- of herstelwerk flexibel en snel

 

Scheepsonderhoud-copier kan vrijwel alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Of het nou gaat om metaalwerkzaamheden gaat of scheepsonderdelen. Bij onze locatie in Scheidam kunnen wij alle reparatie- of herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Het is ook mogelijk om dit tijdens vaart te doen. Dit komt mede door dat wij een mobiele werkplaats hebben. Hierdoor beschikken wij over alle benodigde apparatuur en gereedschappen om veelvoorkomende metaalbewerkingen uit te voeren. Voor het lassen van RVS, aluminium en staal beschikt Scheepsonderhoud over al het nodige lasapparatuur.

Door onze flexibele manier van werken kan u als klant gewoon blijven varen. Dit terwijl wij de nodige reparaties uitvoeren. Ideaal voor u dus, want zo kost dit u geen kostbare vaartijd.

 
   Contact opnemen