Scheepsonderhoud

Scheepsonderhoud-copier uw partner voor in de toekomst

Voor het onderhoud en reparatie van grote schepen bij u bij scheepsonderhoud-copier bij het juiste adres. Scheepsonderhoud-copier is gespecialiseerd bedrijf voor al uw technische voorzieningen van uw boot. Door de jarenlange ervaring zijn wij in staat u een deskundig advies op maat te geven. Onze specialisatie betreft inbouwen, reparatie, revisie en onderhoud van uw grote boot. Ook kunt u hier terecht voor diversen staal en laswerk. Het maakt niet uit of het gaat om stalen, houten of polyester schepen, het zeer belangrijk dat deze goed worden onderhouden en hun staat goed te houden. Wij bij Scheeponderhoud-copier weten alles over scheepsonderhoud. Ook hebben wij diverse preventiesystemen waarmee u osmose in de toekomst kunt voorkomen. Wie bieden onze diensten uitsluitend aan voor de zakelijke markt, dus niet aan particulieren.

Ook reparaties op locaties

Scheepsonderhoud-copier in Scheidam kan eigenlijk alles doen op gebied van scheepswerkzaamheden. Of het nou gaat om metaalwerkzaamheden gaat of scheeponderdelen. Bij onze locatie in Scheidam kunnen wij alle reparatie- of herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Het is ook mogelijk om dit tijdens vaart te doen. Dit komt mede door dat wij een mobiele werkplaats hebben. Hierdoor beschikken wij over alle benodigde apparatuur en gereedschappen om veelvoorkomende metaalbewerkingen uit te voeren. Voor het lassen van RVS, aluminium en staal beschikt Scheepsonderhoud over al het nodige lasapparatuur.

Door onze flexibele manier van werken kan u als klant gewoon blijven varen. Dit terwijl wij de nodige reparaties uitvoeren. Ideaal voor u dus, want zo kost dit u geen kostbare vaartijd.

   Contact opnemen