Scheepsonderhoud Schiedam

Scheepsonderhoud Schiedam of omgeving moet je bij Copier zijn!

 

Scheepsonderhoud-copier is uw ideale partner voor scheepsonderhoud en is specialist op gebied van straal. Wij kunnen de schepen geheel droogzetten en een schip plat op de dokvloer zetten. Hierdoor zijn wij in staat scheepsvlakken te stralen en te conserveren. Het is dan ook belangrijk omdat onder de waterlijn de verf kan worden aangetast. Denk hierbij aan bijvoorbeeld cavitieschade. Cavitatieschade wordt veroorzaakt door schroefwentelingen, verkeerde anodewerking. Hier wordt de verflaag van de scheepshuid afgedrukt (blaasvorming). Na het stralen ziet uw schip er weer beter uit. Dit is een van vele onderhoudsoptie die wij bij Scheepsonderhoud-copier aanbieden. Enkele andere werkzaamheden zijn::

 

  • Brand- en laswerk aan boord van schepen
  • Vernieuwen van leidingwerk en reparatie
  • Reparaties aan scheepskranen zowel schades als onderhoud
  • Aansluiten van scheepsankers en kettingen

 

De onderhoud van grote schepen vereist veel kennis en techniek. Scheepsonderhoud is dan ook een vak apart. Wij nemen de zorg uit uw handen en voeren alle benodigde werkzaamheden voor u uit. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van vrachtschepen, tankerschepen en containerschepen. Wij zijn graag uw toekomstige partner en wij staan garant voor vakkundig werk en advies.

 

Wij helpen u graag met uw scheepsonderhoud en nemen al het werk uit handen.Het maakt niet uit of het om elektrische werkzaamheden van uw boot of onderhoud aan de motor. Wat wij ook doen is constructiewerkzaamheden, tuigen of schilderwerk. Wilt u meer informatie, vraag dan vrijblijvend advies en kom er zelf achter wat wij voor u kunnen betekenen.

 
   Contact opnemen